Online voedingsadvies

Bestel hier jouw online voedingsadvies

Misschien wil je graag minder suiker in je dieet, om welke reden dan ook. Misschien heb je een aandoening die dat van je eist zoals diabetes of anderen. Misschien wil je gewoon minder suiker in jouw eten omdat je van die zoetgewenning af wilt. Welke reden dan ook, ik heb voor je uitgezocht wat suiker is, wat het doet, waar het goed voor is en hoe je gemakkelijk het gebruik ervan verminderd.

Misschien wil je graag minder zout in je dieet, om welke reden dan ook. Misschien heb je een aandoening die dat van je eist zoals een hoge bloeddruk of anderen. Misschien wil je gewoon minder zout in jouw eten omdat je vindt dat je teveel zout eet. Welke reden dan ook, ik heb voor je uitgezocht wat zout is, wat het doet, waar het goed voor is en hoe je gemakkelijk het gebruik ervan verminderd.

Misschien wil je graag jouw (slechte) cholesterol omlaag, om welke reden dan ook. Misschien heb je een advies van de dokter gekregen om iets aan je cholesterol te doen. Misschien wil je dat simpelweg voor zijn door nu al op te letten op jouw eten. Welke reden dan ook, ik heb voor je uitgezocht wat cholesterol is, wat het doet, waar het goed voor is en hoe je gemakkelijk het slechte cholesterol verminderd en het goede cholesterol verhoogd.

Misschien wil je graag afvallen, om welke reden dan ook. Misschien heb je een klein beetje extra vet door de feestdagen of door welke reden dan ook. Misschien heb je overgewicht of obesitas en vind je dat nu het moment is om er iets aan te doen. Welke reden dan ook, ik heb op basis van mijn ervaringen met afvallen (40 kilo in een jaar blijvend eraf, zonder te sporten), mijn denkwijze en adviezen op papier gezet.

Bestel je het persoonlijk advies dan zal ik je eerst nog een vragenlijst sturen om wat meer informatie over jouw persoonlijke voorkeuren te vergaren en op basis daarvan zal ik een persoonlijk advies vormen.

Winkel

Op de adviezen van zowel de informatie als de persoonlijke adviezen geldt geen herroepingsrecht.